Horeca

Fresh Valley brengt met gepaste trots nóg meer smaak en kleur in uw keuken! Onze prachtige trostomaatjes zijn niet alleen een lust voor het oog, maar zorgen daadwerkelijk voor een smaakvolle en kleurrijke toevoeging aan uw gerechten.

Maak kennis met ons product. l’Amuse. Ofwel, Amuse Bouche zoals ze in het Frans zouden zeggen. Letterlijk vertaald: vermaak voor de mond, een prima omschrijving voor de ontzettend lekkere trostomaatjes van Fresh Valley!

IMG_6833

Kleur

Om uw gerechten, naast smakelijk, nóg kleurrijker te maken, leveren wij ook de l’Amuse tomatenmix. Een stijlvol houten kistje met de traditionele dieprode trostomaatjes, samen met knal oranje en fel gele varianten met ieder hun eigen smaak!

IMG_6821

uitstraling

Een heerlijk zoet en klein trostomaatje waarvan het bijna jammer is om ze op te eten vanwege de prachtige decoratieve uitstraling. Zijn glanzende dieprode kleur geeft het accent op elk gerecht.

IMG_6716

Smaak

Fresh Valley is specialist in het duurzaam kweken van trostomaten. Kwaliteit, voedselveiligheid en hygiëne staan bij Fresh Valley hoog in het vaandel en dat proef je!