Nederland proeft bij FreshValley

Nederland Proeft is een inspirerend televisieprogramma waarin het draait om culinair genieten in eigen land met producten van eigen bodem. Winston Post is elke aflevering druk in de weer om de mooiste producten uit ons land te ontdekken. Chef-kok Ed Hoogendijk verwerkt deze ingrediënten vervolgens in een lekker gerecht. Aflevering 2 – seizoen 5 Winston Post en Ed Hoogendijk koken vandaag uit de Tomatenkas in Maasbree. Terwijl Ed een traditioneel gerecht bereid, gaat Winston op zoek naar de oorsprong van de heerlijke l’amuse tomaten en haalt een lekker stuk vis op bij Schmidt Zeevis in Rotterdam.

Verse tomatensaus maken

Gevulde l’amuse tomaten met een mousse van verse zalm

3 x borrelhapjes met trostomaatjes (inclusief het recept van de teler!)

Tomatensoep met basilicum en rozemarijn

Trostomaten bewaren

Hoe kan je trostomaten het best bewaren? In of buiten de koelkast? Winston Post heeft het antwoord!

Aankooptips tomaten

Als je groente of fruit koopt, wil je het misschien een aantal dagen kunnen bewaren. Het is daarom belangrijk dat je bij aankoop let op de versheid van het product. Maar waar moet je eigenlijk op letten als je tomaatjes koopt? Winston Post legt het uit.

Snel tomaatjes snijden

In enkele seconden meer dan 10 cherrytomaatjes snijden? Ed Hoogendijk laat je zien hoe het moet!